Oroblu

Tulle Panty Lycra 20 Denier black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Nylon
Merk Oroblu
Merk kleurnaam black
Merk product code 2140337
Pasvorm Nauwsluitend
Patroon Effen
Taillehoogte Hoog

De Tulle Panty Lycra 20 Denier is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, biedt deze panty een nauwsluitende pasvorm die perfect aansluit op het lichaam. Met zijn effen patroon en hoge taillehoogte is deze panty zowel trendy als flatterend.

De Tulle Panty Lycra 20 Denier is ontworpen door het bekende merk Oroblu, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met de kleurnaam "black" is deze panty tijdloos en veelzijdig, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met de productcode 2140337 is de Tulle Panty Lycra 20 Denier een must-have voor elke fashion-forward dame. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse look wilt verbeteren, deze panty zal je zelfvertrouwen een boost geven en je benen laten stralen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies