Oroblu

Sensuel 20 Panty Moka

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Oroblu
Merk kleurnaam Moka
Merk product code VOBC01099
Pasvorm Nauwsluitend
Taillehoogte Hoog

Ben je op zoek naar een verleidelijke en comfortabele panty? Dan is de Sensuel 20 Panty van Oroblu perfect voor jou. Deze panty is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal. Met zijn nauwsluitende pasvorm en hoge taillehoogte zorgt deze panty voor een perfecte en flatterende look.

De Sensuel 20 Panty is verkrijgbaar in de prachtige kleur Moka, wat zorgt voor een elegante uitstraling. Met de unieke productcode VOBC01099 van Oroblu ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. Deze panty is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en gaat lang mee.

Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse outfit wilt opfleuren, de Sensuel 20 Panty is de perfecte keuze. Bestel nu en voel je zelfverzekerd en sensueel in deze prachtige panty!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies