Oroblu

Plaisir 40 Panty Admiral

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Oroblu
Merk kleurnaam Admiral
Merk product code VOBC01025
Pasvorm Nauwsluitend
Taillehoogte Hoog

De Plaisir 40 Panty is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, biedt deze panty een nauwsluitende pasvorm die perfect aansluit op het lichaam. Met een taillehoogte die hoog is, zorgt deze panty voor een flatterend effect en geeft het een gevoel van zelfvertrouwen.

Oroblu, een gerenommeerd merk in de modewereld, heeft deze panty ontworpen met oog voor detail. De kleur Admiral geeft een vleugje elegantie aan elke outfit. Met de merkproductcode VOBC01025 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat.

Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse look wilt verbeteren, de Plaisir 40 Panty is de perfecte keuze. Voel je comfortabel en zelfverzekerd terwijl je er geweldig uitziet. Bestel vandaag nog en voeg deze trendy panty toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies