Oroblu

Magie Panty Lycra Shine 40 Denier admiral

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Oroblu
Merk kleurnaam admiral
Merk product code 1144040
Pasvorm Nauwsluitend
Patroon Effen
Taillehoogte Hoog

De Magie Panty Lycra Shine 40 Denier is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze panty, van het merk Oroblu, is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal dat zorgt voor een nauwsluitende pasvorm. Met zijn effen patroon en hoge taillehoogte is deze panty perfect voor elke gelegenheid.

De Magie Panty Lycra Shine 40 Denier in de kleur "admiral" is een echte blikvanger. De panty is ontworpen met oog voor detail en heeft een subtiele glans die je benen laat stralen. Of je nu een formele outfit draagt of een casual look wilt creëren, deze panty voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Met de Magie Panty Lycra Shine 40 Denier hoef je geen concessies te doen op het gebied van comfort. De panty voelt zijdezacht aan op de huid en biedt de perfecte hoeveelheid stretch voor een optimale pasvorm. Of je nu een lange werkdag voor de boeg hebt of een avondje uit gaat, deze panty houdt je comfortabel en zelfverzekerd.

De Magie Panty Lycra Shine 40 Denier is een veelzijdige toevoeging aan je kledingkast. Combineer hem met een jurk of rok voor een vrouwelijke look, of draag hem onder een broek voor extra warmte en comfort. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige kwaliteit is deze panty een investering waar je lang plezier van zult hebben.

Ontdek zelf de magie van de Magie Panty Lycra Shine 40 Denier. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies