Oroblu

Magie Panty Lycra Shine 20 Denier black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Oroblu
Merk kleurnaam black
Merk product code 1142010
Pasvorm Nauwsluitend
Patroon Effen
Taillehoogte Hoog

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle panty's? Dan is de Magie Panty Lycra Shine 20 Denier van Oroblu de perfecte keuze voor jou. Deze panty is speciaal ontworpen voor dames en gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal. Met zijn nauwsluitende pasvorm en hoge taillehoogte zorgt deze panty voor een perfecte pasvorm en een slank silhouet.

De Magie Panty Lycra Shine 20 Denier heeft een effen patroon en is verkrijgbaar in de kleur zwart. Met zijn merkproductcode 1142010 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct van Oroblu. Deze panty is niet alleen comfortabel, maar geeft ook een subtiele glans aan je benen, waardoor je er altijd elegant uitziet.

Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse outfit wilt opfleuren, de Magie Panty Lycra Shine 20 Denier is de ideale keuze. Bestel nu en ervaar het comfort en de stijl die deze panty te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies