FALKE

Shelina 12 Denier Tights Brasil

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk FALKE
Merk kleurnaam Brasil
Merk product code 40027

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle panty's? Dan zijn de Shelina 12 Denier Tights van FALKE perfect voor jou. Deze panty's zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal. Met de merknaam FALKE weet je dat je kiest voor kwaliteit en duurzaamheid.

De Shelina 12 Denier Tights in de kleur "Brasil" zijn een must-have voor elke fashionista. De subtiele kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse look wilt upgraden, deze panty's zijn de perfecte keuze.

Met de merkproductcode "40027" weet je zeker dat je de originele Shelina 12 Denier Tights van FALKE krijgt. Deze panty's zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een perfecte pasvorm. Ze voelen zijdezacht aan op je huid en zorgen voor een comfortabel draagcomfort gedurende de hele dag.

Wacht niet langer en voeg de Shelina 12 Denier Tights toe aan je collectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van de combinatie van stijl en comfort die deze panty's bieden. Met FALKE ben je altijd verzekerd van hoogwaardige producten die je look naar een hoger niveau tillen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies