Bonnie Doon

Panther Tights Organic Dark Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam Dark Blue
Merk product code BP214905

De Panther Tights Organic zijn de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar comfortabele en duurzame panty's voor hun baby. Gemaakt van organisch katoen, zijn deze panty's niet alleen zacht voor de huid van uw baby, maar ook milieuvriendelijk.

Bonnie Doon is een gerenommeerd merk in de modewereld en staat bekend om zijn hoogwaardige producten. Met de Panther Tights Organic heeft Bonnie Doon opnieuw bewezen waarom het een van de beste merken is als het gaat om babykleding. De donkerblauwe kleur van deze panty's is tijdloos en past bij elke outfit.

Met de productcode BP214905 weet u zeker dat u de originele Panther Tights Organic van Bonnie Doon koopt. Deze panty's zijn speciaal ontworpen voor baby's en bieden de perfecte pasvorm en comfort. Bestel vandaag nog en geef uw baby het beste!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies