Bonnie Doon

Panther Tights 100 Denier Bering Sea

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyamide
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam Bering Sea
Merk product code BP213904

De Panther Tights 100 Denier zijn perfect voor jonge fashionista's die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle panty's. Deze panty's behoren tot de categorie Pantys en zijn gemaakt van hoogwaardig Polyamide materiaal.

Bonnie Doon is het merk achter deze prachtige panty's. Het merk staat bekend om zijn kwalitatieve en trendy producten. De Panther Tights 100 Denier zijn verkrijgbaar in de kleur Bering Sea en hebben de productcode BP213904.

Deze panty's zijn speciaal ontworpen voor kinderen en bieden de perfecte combinatie van comfort en stijl. De 100 Denier stof zorgt voor een warm en zacht gevoel, terwijl de panterprint een speelse touch aan elke outfit geeft.

Of het nu voor een feestje of gewoon voor dagelijks gebruik is, de Panther Tights 100 Denier zijn een must-have voor elke jonge fashionista. Bestel ze vandaag nog en maak je outfit compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies