Bonnie Doon

Panther Tights 100 Denier Mesa Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyamide
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam Mesa Rose
Merk product code BP213904

De Panther Tights 100 Denier zijn de perfecte aanvulling op de garderobe van elk kind. Deze panty's behoren tot de categorie Pantys en zijn gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en een lange levensduur.

Deze panty's zijn van het gerenommeerde merk Bonnie Doon en hebben de prachtige kleur Mesa Rose. Dit is een unieke kleur die zeker opvalt en perfect past bij elke outfit. De merkproductcode BP213904 zorgt ervoor dat u altijd de juiste panty's kunt bestellen.

Met de Panther Tights 100 Denier van Bonnie Doon krijgt uw kind de perfecte combinatie van stijl en comfort. Deze panty's zijn geschikt voor elke gelegenheid en zullen zeker de aandacht trekken. Bestel ze vandaag nog en geef uw kind de panty's waar ze van dromen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies