Bonnie Doon

Lurex Dots Tights Organic Mesa Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam Mesa Rose
Merk product code BP214903

De Lurex Dots Tights Organic is een prachtig product uit onze Pantys collectie. Dit product is speciaal ontworpen voor baby's en is gemaakt van organisch katoen. Het merk achter deze tights is Bonnie Doon, een gerenommeerd merk in de fashion industrie.

Deze tights zijn verkrijgbaar in de kleur Mesa Rose, wat een mooie en subtiele kleur is die perfect past bij de zachte huid van een baby. De merk product code voor deze tights is BP214903, wat aangeeft dat dit een uniek product is dat alleen bij ons verkrijgbaar is.

Als je op zoek bent naar een product dat niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk, dan is de Lurex Dots Tights Organic de perfecte keuze. Het organisch katoen waarvan deze tights zijn gemaakt, is niet alleen zacht en comfortabel voor de babyhuid, maar ook beter voor het milieu.

Bestel vandaag nog de Lurex Dots Tights Organic en geef je baby de beste kwaliteit en comfort die er is. Dit product is een must-have voor elke ouder die op zoek is naar een product dat niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies