Bonnie Doon

Classic Modern Hold-Up Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam Black
Merk product code BP201703
Pasvorm Regular
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een klassieke en moderne hold-up? Dan is de Classic Modern Hold-Up van Bonnie Doon perfect voor jou. Deze hold-up behoort tot de categorie Pantys en is speciaal ontworpen voor dames.

De Classic Modern Hold-Up is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, waardoor het comfortabel en duurzaam is. Het merk Bonnie Doon staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze hold-up is daar geen uitzondering op. De kleur van deze hold-up is zwart, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft.

Met de merkproductcode BP201703 weet je zeker dat je een authentiek product van Bonnie Doon in handen hebt. De pasvorm van de Classic Modern Hold-Up is regular, waardoor het perfect aansluit op je benen en zorgt voor een comfortabele draagervaring.

Als het gaat om het onderhoud van deze hold-up, kun je het gemakkelijk wassen op 30 graden. Dit zorgt ervoor dat de hold-up zijn kwaliteit behoudt en er altijd als nieuw uitziet.

Met de Classic Modern Hold-Up van Bonnie Doon ben je verzekerd van een klassieke en moderne look. Bestel vandaag nog en voeg deze stijlvolle hold-up toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies