Bonnie Doon

Cable Tights Organic Ivory

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam Ivory
Merk product code BP214902

De Cable Tights Organic is een must-have voor elke baby in de koudere maanden. Deze panty is gemaakt van organisch katoen, wat niet alleen zacht is voor de huid van je kleintje, maar ook nog eens duurzaam is. Het merk Bonnie Doon staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en deze panty is daar geen uitzondering op.

De Cable Tights Organic is verkrijgbaar in de kleur Ivory, wat perfect past bij elke outfit. De merk product code BP214902 zorgt ervoor dat je altijd de juiste panty te pakken hebt. Of je nu een dagje thuis blijft of op pad gaat, deze panty is geschikt voor elke gelegenheid.

Geef je baby het beste met de Cable Tights Organic van Bonnie Doon. Niet alleen ziet deze panty er schattig uit, maar het biedt ook nog eens de nodige warmte en comfort. Bestel vandaag nog en geef je kleintje de beste start in het leven.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies