NOWADAYS

Sweat Denim Overshirt Indigo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Nowadays
Merk kleurnaam Indigo
Merk product code NAE0804D2
Mouwlengte Lange mouw
Type sluiting Druksluiting

De Sweat Denim Overshirt van Nowadays is een must-have voor heren die op zoek zijn naar een stoere en casual look. Dit spijkerjasje is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het comfortabel en duurzaam is. De indigo kleur geeft het jasje een trendy uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid.

Met de druksluiting is dit jasje eenvoudig te sluiten en te openen, waardoor het zowel praktisch als stijlvol is. De Sweat Denim Overshirt is een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items in je garderobe. Of je het nu draagt over een T-shirt voor een casual look of over een overhemd voor een meer geklede stijl, dit jasje voegt direct een trendy touch toe aan je outfit.

Met het merkproductcode NAE0804D2 ben je verzekerd van de hoge kwaliteit en het vakmanschap waar Nowadays bekend om staat. Dit spijkerjasje is ontworpen met oog voor detail en is een tijdloze toevoeging aan je kledingcollectie. Bestel nu de Sweat Denim Overshirt en geef je kledingstijl een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies