SELECTED HOMME

Slim Crazy Shirt Short Sleeve AOP Camp White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Organisch katoen
Merk Selected Homme
Merk kleurnaam White
Merk product code 16084700
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Gebloemd
Type sluiting Knoopsluiting
Wasvoorschriften 30 graden

De Slim Crazy Shirt Short Sleeve AOP Camp is een trendy overhemd voor heren van het merk Selected Homme. Dit overhemd is gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een comfortabele en duurzame pasvorm. Met zijn korte mouwen en regular fit is dit overhemd perfect voor casual gelegenheden.

Het Slim Crazy Shirt Short Sleeve AOP Camp overhemd heeft een opvallend gebloemd patroon, waardoor je gegarandeerd de aandacht trekt. De knoopsluiting zorgt voor een klassieke uitstraling en maakt het gemakkelijk om het overhemd aan en uit te trekken.

Dit overhemd is uitgevoerd in de kleur White, wat zorgt voor een frisse en moderne look. De merkproductcode van dit overhemd is 16084700. Het is belangrijk om het overhemd volgens de wasvoorschriften te wassen, op 30 graden, om de kwaliteit en kleur te behouden.

Met het Slim Crazy Shirt Short Sleeve AOP Camp overhemd ben je klaar om stijlvol voor de dag te komen. Combineer het met een jeans en sneakers voor een casual look, of draag het onder een blazer voor een meer formele uitstraling. Dit overhemd is een must-have voor elke moderne man!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies