SELECTED HOMME

Regviggo Shirt SS Aop W Sky Captain

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Modal
Merk Selected Homme
Merk kleurnaam Sky Captain
Merk product code 16083565
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Gebloemd
Type sluiting Knoopsluiting
Wasvoorschriften 30 graden

De Regviggo Shirt SS Aop W is een stijlvolle toevoeging aan de collectie Overhemden & Blouses voor heren. Dit shirt is gemaakt van hoogwaardig modal materiaal, wat zorgt voor een comfortabele en luxe uitstraling. Het is ontworpen door het bekende merk Selected Homme en heeft de kleur Sky Captain, wat perfect past bij elke gelegenheid.

Met de merkproductcode 16083565 is dit shirt gemakkelijk te herkennen en te vinden in onze webshop. De korte mouwen geven een casual en zomerse look, terwijl de regular pasvorm zorgt voor een comfortabele en moderne uitstraling. Het gebloemde patroon voegt een vleugje speelsheid toe aan dit klassieke overhemd.

De knoopsluiting maakt het eenvoudig om dit shirt aan en uit te trekken, terwijl de wasvoorschriften van 30 graden zorgen voor een gemakkelijk onderhoud. Dit Regviggo Shirt SS Aop W is een must-have voor elke man die op zoek is naar een trendy en veelzijdig kledingstuk voor zijn garderobe.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies