NOWADAYS

Shortsleeve Print Shirt Acai RosŽ

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Nowadays
Merk kleurnaam Acai Ros?
Merk product code NAE0116D4
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Gebloemd
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je garderobe? Dan is deze Shortsleeve Print Shirt van Nowadays perfect voor jou. Dit overhemd behoort tot de categorie Overhemden & Blouses en is speciaal ontworpen voor heren. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit shirt comfort en duurzaamheid.

Het merk Nowadays staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dit shirt is daar geen uitzondering op. Met de kleur Acai Rosé en het gebloemde patroon, voegt dit overhemd een vleugje speelsheid en originaliteit toe aan je outfit. De korte mouwen zorgen voor een casual en relaxte uitstraling, perfect voor warmere dagen.

Dankzij de regular pasvorm past dit shirt bij vrijwel elke lichaamsvorm en biedt het voldoende bewegingsvrijheid. Het is gemakkelijk te combineren met zowel jeans als chino's, waardoor het een veelzijdig kledingstuk is voor verschillende gelegenheden.

Om ervoor te zorgen dat dit overhemd er altijd op zijn best uitziet, raden we aan om het op 30 graden te wassen. Hierdoor blijft de kleur behouden en blijft het shirt in topconditie. Met deze Shortsleeve Print Shirt van Nowadays ben je verzekerd van een trendy en comfortabele toevoeging aan je kledingkast.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies