NOWADAYS

Brushed Check Shirt Golden Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Nowadays
Merk kleurnaam Golden Brown
Merk product code NAF0105D2
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Geruit

De Brushed Check Shirt van Nowadays is een must-have voor heren die op zoek zijn naar een stijlvolle toevoeging aan hun garderobe. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit overhemd ultiem comfort en duurzaamheid. De lange mouwen zorgen voor een klassieke uitstraling, terwijl het geruite patroon een trendy twist geeft aan het geheel.

Met de kleur Golden Brown van Nowadays is dit overhemd een echte eyecatcher. De subtiele nuances in de kleur geven het shirt een unieke uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, dit overhemd zal je altijd laten stralen.

De Brushed Check Shirt is voorzien van de merknaam Nowadays, wat staat voor kwaliteit en stijl. Met de productcode NAF0105D2 ben je verzekerd van een authentiek en origineel item. Combineer dit overhemd met je favoriete broek en accessoires voor een complete en fashionable look.

Voeg de Brushed Check Shirt toe aan je collectie en ervaar het comfort, de stijl en de veelzijdigheid die dit overhemd te bieden heeft. Bestel nu en maak een statement met je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies