Trixie

Mommy Pyjama 2 pieces Christmas Christmas

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Organisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Christmas
Mouwlengte Lange mouw
Serie Trixie Christmas

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle pyjama voor de feestdagen? Dan is de Mommy Pyjama 2-delig Christmas van Trixie perfect voor jou! Deze pyjama behoort tot de categorie Pyjamas en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze pyjama is niet alleen modieus, maar ook duurzaam. Gemaakt van organisch katoen, draag je niet alleen bij aan het behoud van het milieu, maar geniet je ook van het ultieme comfort dat dit materiaal biedt.

Met lange mouwen is deze pyjama ideaal voor de koudere winteravonden. Je kunt jezelf heerlijk in deze zachte stof wikkelen en genieten van een goede nachtrust.

De Mommy Pyjama 2-delig Christmas is afkomstig van het merk Trixie, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. Met de merk kleurnaam "Christmas" voegt deze pyjama een feestelijk tintje toe aan je nachtkledingcollectie.

Deze pyjama maakt deel uit van de Trixie Christmas serie, waardoor je jezelf kunt onderdompelen in de kerstsfeer. Of je nu op zoek bent naar een pyjama om cadeau te geven of om zelf te dragen tijdens de feestdagen, de Mommy Pyjama 2-delig Christmas is een must-have item!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies