Tommy Hilfiger

Short Hwk Navy Blazer

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Navy Blazer
Merk product code UM0UM00707
Mouwlengte Mouwloos
Pasvorm Regular
Taillehoogte Middelhoog
Wasvoorschriften 40 graden

De Short Hwk van Tommy Hilfiger is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle shorts. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze short een zachte en ademende stof die perfect is voor warme zomerdagen. De navy blazer kleur geeft een klassieke uitstraling aan deze short, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met de mouwloze stijl is deze short ideaal voor casual en ontspannen gelegenheden. De regular pasvorm zorgt voor een comfortabele en relaxte look, terwijl de middelhoge taillehoogte een flatterend effect heeft. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een wandeling maakt in de stad, deze short biedt de perfecte balans tussen stijl en comfort.

De Short Hwk van Tommy Hilfiger is voorzien van het merklogo, wat een teken is van kwaliteit en vakmanschap. Met de productcode UM0UM00707 ben je verzekerd van een authentiek Tommy Hilfiger product. Deze short is eenvoudig te onderhouden en kan gewassen worden op 40 graden. Voeg deze veelzijdige short toe aan je garderobe en geniet van stijlvolle en comfortabele outfits.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies