Tommy Hilfiger

Short Hwk Grey Heather

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Grey Heather
Merk product code UM0UM00707
Mouwlengte Mouwloos
Pasvorm Regular
Taillehoogte Middelhoog
Wasvoorschriften 40 graden

De Short Hwk is een must-have item voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze short een zachte en ademende ervaring. Het merk achter deze short is niemand minder dan Tommy Hilfiger, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De grijze gemêleerde kleur voegt een vleugje verfijning toe aan je outfit. Met de productcode UM0UM00707 weet je zeker dat je een authentiek Tommy Hilfiger-item in handen hebt.

De Short Hwk heeft een mouwloos ontwerp, waardoor je vrij kunt bewegen zonder beperkingen. De regular pasvorm zorgt voor een comfortabele en flatterende look. Met een middelhoge taillehoogte biedt deze short de perfecte balans tussen comfort en stijl.

Als het gaat om onderhoud, is de Short Hwk eenvoudig te verzorgen. Je kunt hem gewoon in de wasmachine wassen op 40 graden. Dit maakt het een praktische keuze voor dagelijks gebruik.

Voeg de Short Hwk toe aan je garderobe en geniet van het comfort en de stijl die het te bieden heeft. Of je nu een ontspannen dagje thuis hebt of een casual uitje gepland hebt, deze short zal je altijd goed van dienst zijn.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies