SPANX

Thinstincts Bodysuit Soft Nude

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Nylon
Merk Spanx
Merk kleurnaam Soft Nude
Merk product code 10224R
Mouwlengte Mouwloos
Pasvorm Shaping
Type mouw Brede bandjes
Wasvoorschriften Handwas

Ben je op zoek naar een comfortabel en stijlvol stuk corrigerend ondergoed? Dan is de Thinstincts Bodysuit van Spanx perfect voor jou! Deze bodysuit is speciaal ontworpen voor dames en heeft een mouwloos ontwerp met brede bandjes voor extra comfort. De pasvorm van deze bodysuit is shaping, waardoor het je figuur prachtig accentueert.

Gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, voelt deze bodysuit zacht en luxueus aan op je huid. Het merk Spanx staat bekend om zijn kwaliteit en deze bodysuit is daar geen uitzondering op. De kleur Soft Nude geeft een subtiele en elegante uitstraling, perfect om te dragen onder elke outfit.

Met de handwas als wasvoorschrift, is deze bodysuit gemakkelijk te onderhouden. Houd er rekening mee dat deze bodysuit niet geschikt is voor de droger. De productcode van deze bodysuit is 10224R, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt.

Voel je zelfverzekerd en comfortabel met de Thinstincts Bodysuit van Spanx. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies