SPANX

Thinstincts 2.0 Open Bust Mid Thigh Body Very Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Nylon
Merk Spanx
Merk kleurnaam Very Black
Merk product code 10235R
Mouwlengte Mouwloos
Pasvorm Shaping
Type mouw Spaghettibandjes
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een comfortabel en effectief corrigerend ondergoed? Dan is de Thinstincts 2.0 Open Bust Mid Thigh Body van Spanx perfect voor jou! Dit shaping kledingstuk is speciaal ontworpen voor dames en biedt de ideale ondersteuning en vormgeving.

Deze body is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, wat zorgt voor een zachte en ademende ervaring. Het mouwloze ontwerp met spaghetti bandjes geeft je volledige bewegingsvrijheid en maakt het perfect om te dragen onder elke outfit.

Met de merk kleurnaam "Very Black" en de merk product code "10235R" ben je verzekerd van een stijlvolle en kwalitatieve aankoop. Daarnaast is deze body eenvoudig te onderhouden, want hij kan gewassen worden op 30 graden en is geschikt voor de droger op lage temperatuur.

Laat je zelfvertrouwen stralen met de Thinstincts 2.0 Open Bust Mid Thigh Body van Spanx. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van comfort, ondersteuning en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies