SPANX

Thinstincts 2.0 Open Bust Mid Thigh Body Champagne Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Nylon
Merk Spanx
Merk kleurnaam Champagne Beige
Merk product code 10235R
Mouwlengte Mouwloos
Pasvorm Shaping
Type mouw Spaghettibandjes
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een comfortabel en effectief corrigerend ondergoed? Dan is de Thinstincts 2.0 Open Bust Mid Thigh Body van Spanx precies wat je nodig hebt! Dit shaping kledingstuk is speciaal ontworpen voor dames en biedt de perfecte combinatie van ondersteuning en stijl.

Deze body heeft een open buste en middellange pijpen, waardoor je het kunt dragen met je favoriete beha en geniet van de vrijheid om je eigen stijl te kiezen. Het materiaal is gemaakt van hoogwaardig nylon, wat zorgt voor een comfortabele en ademende pasvorm.

Met de mouwloze en spaghetti bandjes is deze body perfect voor onder al je favoriete outfits. Of je nu een strakke jurk, een blouse of een casual top draagt, deze Thinstincts 2.0 body zorgt ervoor dat je er op je best uitziet en je zelfverzekerd voelt.

Deze body is verkrijgbaar in de prachtige kleur Champagne Beige, wat een vleugje luxe toevoegt aan je lingeriecollectie. De productcode van deze body is 10235R, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Wat betreft het onderhoud, deze body kan in de wasmachine worden gewassen op 30 graden en is geschikt voor de droger op lage temperatuur. Zo blijft je Thinstincts 2.0 Open Bust Mid Thigh Body van Spanx altijd in topconditie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies