SPANX

Thinstincts 2.0 High Waisted Mid Cafe Au Lait

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Nylon
Merk Spanx
Merk kleurnaam Cafe Au Lait
Merk product code 10233R
Pasvorm Skinny Fit
Taillehoogte Hoog
Type sluiting Elastiek
Wasvoorschriften 30 graden

De Thinstincts 2.0 High Waisted Mid is een fantastisch stuk corrigerend ondergoed voor dames. Dit kledingstuk is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, wat zorgt voor een comfortabele en ademende pasvorm. Het is ontworpen door het bekende merk Spanx, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap.

De Thinstincts 2.0 High Waisted Mid heeft een prachtige kleur genaamd Cafe Au Lait, wat perfect past bij elke outfit. Met de merkproductcode 10233R weet je zeker dat je een authentiek en origineel product in handen hebt.

Deze skinny fit corrigerende onderbroek heeft een hoge taillehoogte, waardoor het je buik en taille mooi vormgeeft. De elastische sluiting zorgt ervoor dat de onderbroek comfortabel en goed op zijn plaats blijft zitten.

Wat betreft de wasvoorschriften, raden we aan om de Thinstincts 2.0 High Waisted Mid op 30 graden te wassen. Op deze manier blijft de kwaliteit en vorm van het ondergoed behouden, zodat je er lang van kunt genieten.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies