SNURK

Dino Classics Shorts Kids White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Kort
Doelgroep Kinderen
Merk SNURK
Merk kleurnaam White
Merk product code SHORTSDINOC
Type sluiting Trekkoord

De Dino Classics Shorts Kids zijn perfect voor de kleine avonturiers die graag in stijl willen spelen. Deze korte broek is ideaal voor warme zomerdagen en biedt ultiem comfort voor kinderen. Met een trekkoordsluiting kunnen ze de pasvorm aanpassen voor een perfecte pasvorm.

Deze shorts zijn van het merk SNURK, een bekend en geliefd merk in de modewereld. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden duurzaamheid en kwaliteit. De kleur van deze shorts is wit, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits.

Met een korte broeklengte zijn deze Dino Classics Shorts Kids ideaal voor actieve kinderen die graag vrij willen bewegen. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en stijl, waardoor ze er niet alleen geweldig uitzien, maar ook praktisch zijn voor dagelijks gebruik.

Voeg een vleugje speelsheid toe aan de garderobe van je kind met deze trendy Dino Classics Shorts Kids. Ze zijn geschikt voor jongens en meisjes en zorgen ervoor dat ze er cool en modieus uitzien. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de perfecte zomerstijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies