Scotch and Soda

Organic Cotton-felpa sweatpant Grey Melange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Katoen
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam Grey Melange
Merk product code 163679
Mouwlengte Mouwloos
Pasvorm Regular
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Trekkoord

Ben je op zoek naar comfortabele trainingsbroeken die ook nog eens duurzaam zijn? Dan zijn deze Organic Cotton-felpa sweatpants van Scotch and Soda perfect voor jou. Deze lange broek is gemaakt van 100% katoen en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een middelhoge taille en een regular pasvorm zorgen ze voor een comfortabele en trendy look.

Deze trainingsbroek heeft een grijze melange kleur, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De trekkoordsluiting zorgt ervoor dat je de broek kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. Of je nu gaat sporten of gewoon een relaxte dag thuis wilt hebben, deze sweatpants zijn de perfecte keuze.

Met het merk Scotch and Soda weet je dat je kwaliteit in handen hebt. De broek is voorzien van het merkproductcode 163679, wat aangeeft dat het een authentiek en betrouwbaar product is. De mouwloze stijl voegt een moderne touch toe aan deze klassieke trainingsbroek.

Wacht niet langer en voeg deze Organic Cotton-felpa sweatpants toe aan je kledingcollectie. Geniet van het comfort, de duurzaamheid en de stijl die deze trainingsbroek te bieden heeft. Bestel nu en ervaar zelf waarom deze broek een favoriet is onder fashion liefhebbers.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies