Jollein

Badjas 1-2 Year Nougat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Jollein
Merk kleurnaam Nougat
Merk product code 060-808-00093
Mouwlengte Lange mouw

De Badjas 1-2 jaar van Jollein is perfect voor de allerkleinsten. Deze badjas behoort tot de categorie Badjassen en is gemaakt van hoogwaardig katoen. Het materiaal voelt zacht aan op de huid van je baby en is daarom uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

Deze badjas is speciaal ontworpen voor baby's en heeft daarom een lange mouw. Zo blijft je kleintje lekker warm na het badderen. De badjas heeft een mooie kleur genaamd Nougat, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

De Badjas 1-2 jaar van Jollein is voorzien van het merkproductcode 060-808-00093. Dit betekent dat je verzekerd bent van een hoogwaardig product van Jollein. Het merk staat bekend om zijn kwalitatieve en duurzame producten voor baby's en kinderen.

Deze badjas is geschikt voor baby's en is daarom een perfect cadeau voor kersverse ouders. De Badjas 1-2 jaar van Jollein is een must-have voor elke baby-uitzet en zal zeker in de smaak vallen bij zowel ouders als baby's.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies