Calvin Klein

Robe White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Katoen
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam White
Merk product code 000EM1159E
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Relaxed
Type sluiting Riemsluiting
Wasvoorschriften Machinewas

Deze Calvin Klein badjas voor heren, genaamd Robe, is een must-have voor elke man die op zoek is naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze badjas een zachte en ademende ervaring. Met zijn lange mouwen en relaxte pasvorm is deze badjas perfect om in te ontspannen na een lange dag. De badjas sluit met een handige riemsluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen voorkeur.

Deze badjas is geschikt voor machinewas en kan zelfs in de droger op lage temperatuur. Hierdoor is het onderhoud van deze badjas eenvoudig en gemakkelijk. De Calvin Klein Robe is uitgevoerd in een stijlvolle witte kleur, waardoor hij er niet alleen geweldig uitziet, maar ook tijdloos is. Met de merkproductcode 000EM1159E ben je verzekerd van de authentieke Calvin Klein kwaliteit.

Of je nu 's ochtends wilt genieten van een ontspannen ontbijt of 's avonds wilt relaxen voor de tv, deze Calvin Klein badjas biedt het ultieme comfort en de perfecte stijl. Bestel nu jouw eigen Robe badjas en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies