Calvin Klein

Robe Blue Shadow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Katoen
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Blue Shadow
Merk product code 000EM1159E
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Relaxed
Type sluiting Riemsluiting
Wasvoorschriften Machinewas

Deze Calvin Klein badjas voor heren, genaamd Robe, is perfect voor de moderne man die op zoek is naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze badjas een luxueus gevoel en een ademend vermogen. De lange mouwen zorgen voor extra warmte en comfort, terwijl de relaxed pasvorm ervoor zorgt dat je je vrij kunt bewegen.

Deze badjas is voorzien van een riemsluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. De Blue Shadow kleur van deze badjas geeft een eigentijdse uitstraling, terwijl het Calvin Klein merk garant staat voor kwaliteit en stijl. Met de machinewas en geschiktheid voor de droger op lage temperatuur, is deze badjas ook nog eens gemakkelijk te onderhouden.

Of je nu 's ochtends wilt ontspannen met een kopje koffie of 's avonds wilt genieten van een moment voor jezelf, deze Calvin Klein badjas is de perfecte metgezel. Voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine met deze comfortabele en stijlvolle badjas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies