Calvin Klein

Jogger Grey Heather

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Katoen
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Grey Heather
Merk product code 000NM1866E
Mouwlengte Mouwloos
Pasvorm Regular
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Elastiek
Wasvoorschriften Machinewas

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle trainingsbroeken? Dan is de Jogger van Calvin Klein de perfecte keuze voor heren. Met zijn lange broeklengte en regular pasvorm biedt deze trainingsbroek de ideale combinatie van bewegingsvrijheid en een trendy uitstraling.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, voelt de Jogger heerlijk zacht aan op de huid. Het elastiek in de taille zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt het gemakkelijk om de broek aan en uit te trekken. Daarnaast is deze trainingsbroek geschikt voor de droger op lage temperatuur, waardoor je hem snel weer kunt dragen.

De Jogger is uitgevoerd in de kleur Grey Heather, wat zorgt voor een moderne en tijdloze look. Met de merkproductcode 000NM1866E ben je verzekerd van een authentiek Calvin Klein item. Deze trainingsbroek is mouwloos en heeft een middelhoge taillehoogte, waardoor hij perfect past bij jouw actieve levensstijl.

Met de machinewasvoorschriften is het onderhouden van de Jogger een eitje. Je kunt hem eenvoudig in de wasmachine wassen en hij blijft er als nieuw uitzien. Kortom, de Jogger van Calvin Klein is de ideale trainingsbroek voor heren die comfort en stijl willen combineren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies