Calvin Klein

Jogger Grey heather

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Katoen
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Grey heather
Merk product code 000QS6121E
Mouwlengte Mouwloos
Pasvorm Regular
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Elastiek
Wasvoorschriften Machinewas

Op zoek naar de perfecte trainingsbroek? Dan is de Jogger van Calvin Klein een absolute must-have voor dames. Met zijn lange broeklengte en regular pasvorm biedt deze broek het ultieme comfort tijdens je workouts. Gemaakt van hoogwaardig katoen, voelt de Jogger heerlijk zacht aan op je huid. De middelhoge taillehoogte zorgt voor een flatterende look, terwijl de elastische sluiting ervoor zorgt dat de broek goed op zijn plaats blijft zitten.

De Jogger in de kleur Grey heather is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Dankzij de machinewasbaarheid is het onderhoud een fluitje van een cent. Bovendien is deze trainingsbroek geschikt voor de droger op lage temperatuur, waardoor je hem snel weer kunt dragen. Met de mouwloze stijl kun je je vrij bewegen tijdens je workouts, zonder belemmerd te worden door lange mouwen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en trendy trainingsbroek, dan is de Jogger van Calvin Klein met zijn merkproductcode 000QS6121E de perfecte keuze. Met het bekende Calvin Klein-merk ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. Wacht niet langer en voeg deze geweldige Jogger toe aan je sportkledingcollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies