Z8

Amara Girls Down To Earth Aop

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Z8
Merk kleurnaam Down To Earth Aop
Serie Amara
Type sluiting Elastiek

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle leggings voor je kleine fashionista? Dan zijn de Amara Girls leggings van Z8 perfect voor jou! Deze langere leggings zijn speciaal ontworpen voor kinderen en gemaakt van zacht katoen, waardoor ze heerlijk comfortabel zijn om te dragen.

De Amara Girls leggings zijn onderdeel van de populaire Amara serie van Z8. Met het elastische sluitingssysteem zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor je kind zich vrij kan bewegen. De leggings zijn verkrijgbaar in de trendy kleur "Down To Earth Aop", wat zorgt voor een eigentijdse uitstraling.

Of je nu een dagje naar school gaat, een speeldate hebt of gewoon lekker thuis wilt relaxen, deze leggings zijn de perfecte keuze. Ze bieden niet alleen comfort, maar zien er ook nog eens geweldig uit. Combineer ze met een leuke top en sneakers voor een trendy en speelse look.

Met de Amara Girls leggings van Z8 geef je je kind de vrijheid om te spelen, te ontdekken en zichzelf te zijn, terwijl ze er tegelijkertijd modieus uitzien. Bestel vandaag nog en laat je kleine fashionista stralen in deze fantastische leggings!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies