SPANX

Ready to Wow Faux Leather Leggings Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Nylon
Merk Spanx
Merk kleurnaam Black
Merk product code 2437
Pasvorm Shaping
Taillehoogte Hoog
Type sluiting Elastiek
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je klaar om indruk te maken? Deze Ready to Wow Faux Leather Leggings van Spanx zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en flatterende look. Met een lange broeklengte en een hoge taillehoogte zorgen deze leggings voor een slankmakend effect. De elastische tailleband zorgt voor een comfortabele pasvorm en de shaping pasvorm geeft je een zelfverzekerd gevoel.

Gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, zijn deze leggings niet alleen trendy maar ook duurzaam. Het merk Spanx staat bekend om zijn kwaliteit en deze leggings zijn geen uitzondering. De kleur zwart is tijdloos en veelzijdig, waardoor je ze eindeloos kunt combineren met verschillende outfits.

Met de merkproductcode 2437 weet je zeker dat je een authentiek paar leggings van Spanx krijgt. Volg de wasvoorschriften en was ze op 30 graden om ze in optimale conditie te houden. Let op, deze leggings zijn niet geschikt voor de droger.

Of je nu een avondje uit gaat of gewoon een casual dagje hebt, deze Ready to Wow Faux Leather Leggings zullen je look naar een hoger niveau tillen. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het wow-effect!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies