SPANX

Faux Suede Leggings Rich Caramel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Spanx
Merk kleurnaam Rich Caramel
Merk product code 20322R
Pasvorm Nauwsluitend
Type sluiting Elastiek

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle leggings? Dan zijn deze Faux Suede Leggings van Spanx perfect voor jou. Deze langere leggings zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een nauwsluitende pasvorm voor een flatterend silhouet. Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, voelen deze leggings zacht aan op je huid. De elastische sluiting zorgt voor een comfortabele en flexibele pasvorm.

Deze Faux Suede Leggings van Spanx zijn verkrijgbaar in de prachtige kleur Rich Caramel. De rijke kleurnaam geeft deze leggings een luxe uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een casual dagje uit hebt gepland, deze leggings zullen je look compleet maken.

Met de merkproductcode 20322R weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Spanx staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame kledingstukken, en deze leggings zijn daar geen uitzondering op. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en hun vorm en kleur te behouden, zelfs na veelvuldig dragen en wassen.

Wacht niet langer en voeg deze Faux Suede Leggings van Spanx toe aan je garderobe. Ze zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Bestel ze vandaag nog en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies