SPANX

Faux Patent Leather Leggings Classic Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Spanx
Merk kleurnaam Classic Black
Merk product code 20301R
Type sluiting Elastiek

Op zoek naar een paar leggings dat zowel stijlvol als comfortabel is? Maak kennis met onze Faux Patent Leather Leggings van het merk Spanx. Deze leggings zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een trendy en veelzijdig kledingstuk. Met een broeklengte van lang en een elastische sluiting, bieden deze leggings de perfecte pasvorm voor elke gelegenheid.

Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, voelen deze leggings zijdezacht aan op de huid. Het faux patent leather ontwerp voegt een vleugje glamour toe aan je outfit, waardoor je er moeiteloos chic uitziet. De klassieke zwarte kleur past bij elke stijl en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere kledingstukken.

Met het merk Spanx weet je dat je kwaliteit en duurzaamheid krijgt. De Faux Patent Leather Leggings zijn geen uitzondering. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en hun vorm te behouden, zelfs na veelvuldig dragen en wassen. Met de merkproductcode 20301R ben je verzekerd van een authentiek product van Spanx.

Of je nu een avondje uit gaat of gewoon een casual dagje hebt, deze leggings zullen je look naar een hoger niveau tillen. Bestel vandaag nog je Faux Patent Leather Leggings en voeg een vleugje glamour toe aan je kledingkast!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies