SPANX

Denim Jeanish Legging Twilight rinse

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Katoen
Merk Spanx
Merk kleurnaam Twilight rinse
Merk product code 20018R
Pasvorm Shaping
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Elastiek
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar de perfecte combinatie van comfort en stijl? Dan zijn deze Denim Jeanish Leggings precies wat je nodig hebt! Deze leggings behoren tot de categorie Leggings en zijn speciaal ontworpen voor dames.

Met een lengte die reikt tot aan je enkels, bieden deze leggings een langere pasvorm voor een trendy uitstraling. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht en ademend zijn. Het merk Spanx staat bekend om zijn kwaliteit en deze leggings zijn geen uitzondering. Ze zijn verkrijgbaar in de kleur Twilight Rinse, wat een vleugje elegantie toevoegt aan je outfit.

Deze leggings hebben een middelhoge taille, waardoor ze comfortabel en flatterend zijn voor elk figuur. De elastische sluiting zorgt ervoor dat de leggings goed op hun plaats blijven zitten, zelfs tijdens intensieve activiteiten. Dankzij de shaping pasvorm geven ze je een gestroomlijnde look waar je dol op zult zijn.

Als het gaat om onderhoud, hoef je je geen zorgen te maken. Deze leggings kunnen in de droger op lage temperatuur en kunnen gewassen worden op 30 graden. Zo blijven ze er altijd als nieuw uitzien, zelfs na vele wasbeurten.

Voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe met deze Denim Jeanish Leggings van Spanx. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de elegantie die ze te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies