Organic Basics

Active Legging Burgundy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Nylon
Merk Organic Basics
Merk kleurnaam Burgundy
Merk product code OB60009
Pasvorm Nauwsluitend
Type sluiting Elastiek
Wasvoorschriften 30 graden

De Active Legging van Organic Basics is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en duurzame leggings. Deze langere legging is gemaakt van gerecycled nylon, waardoor je niet alleen stijlvol bent, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. De nauwsluitende pasvorm zorgt ervoor dat de legging perfect aansluit op je lichaam, terwijl de elastische sluiting ervoor zorgt dat de legging goed op zijn plaats blijft zitten tijdens al je activiteiten.

Met de kleur Burgundy voegt deze legging een vleugje elegantie toe aan je sportieve outfit. De legging is ontworpen door Organic Basics, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Met de productcode OB60009 weet je zeker dat je een legging van hoge kwaliteit in handen hebt.

De Active Legging is niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Je kunt de legging eenvoudig wassen op 30 graden, waardoor je hem keer op keer kunt dragen zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Of je nu gaat sporten, relaxen of een casual outfit wilt creëren, de Active Legging is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl van deze geweldige legging!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies