Filters

36 van 312 producten

36 van 312 producten

Pagina

Noppies is één van de meest vooraanstaande merken binnen de branche voor babykleding. Ooit was Noppies alleen gericht op zwangere vrouwen, twintig jaar geleden brachten zijn daarom voornamelijk positiekleding op de markt. Tegenwoordig biedt Noppies een uitgebreider assortiment aan en richten zij zich met Noppies Baby & Toddler op baby- en kinderkleding. Noppies vindt het namelijk belangrijk om er niet alleen te zijn voor de vrouw tijdens haar zwangerschap, maar om er daarna ook voor haar en haar baby te zijn. Bij Noppies zorgen ze ervoor dat de items in hun collecties nauwkeurig aansluiten op de leeftijd van de baby's. Zo bieden ze babykleding speciaal voor baby's van 0 maanden aan, maar ook voor baby's van 3 tot 6 maanden. Met het gehele babykledingassortiment staat Noppies garant voor comfortabele items die gemaakt zijn van duurzame en verantwoordelijke materialen van hoogwaardige kwaliteit.

De babycollectie van Noppies is een veelzijdige collectie, met lichte kleuren en items die geschikt zijn voor zowel meisjes als jongens. Alle items uit deze collectie zijn gemaakt van zachte en comfortabele stoffen die prettig zullen aanvoelen voor jouw kleintje. Naast de unisex-collectie heeft Noppies ook een stoere lijn voor babyjongens en een lieve lijn voor babymeisjes. Als je op zoek bent naar de ideale basics voor baby's zit je bij Noppies zeker goed, maar het merk heeft ook leuke babyaccessoires zoals babyhoedjes! Bij de hoedjes is er bij iedere maat nauwkeurig rekening gehouden met de omvang van het hoofdje van een baby van x maanden oud. Hierdoor voorkom je dat de hoedjes te strak om het hoofdje van jouw kleintje komen te zitten. De functionele collecties kenmerken zich door zachte, comfortabele materialen. De uitgesproken prints en eigenzinnige pasvorm geven de verschillende collecties een uniek karakter.

Noppies newborn kleding is geschikt voor de allerkleinsten onder ons. De Noppies newborn collectie bestaat uit zachte pakjes en sokjes, maar ook uit comfortabele broekjes en longsleeves. Vooral de rompertjes van Noppies zijn nog steeds enorm gewild. De kleding is gemaakt van zacht materiaal dat uiterst geschikt is voor het tere huidje van een newborn. De pure stoffen en zachte kleuren maken de items van Noppies perfect om gedragen te worden door een pasgeboren baby. Uiteraard is deze babykleding van hoogwaardige kwaliteit, met het comfort waar Noppies altijd garant voor staat. 'Eigentijds, comfortabel en functioneel tegelijk', dat is de babykleding van Noppies.

Als je op zoek bent naar verantwoordelijke en duurzame items voor baby's, is het het zeker waard om eens een kijkje te nemen binnen de veelzijdige collectie van Noppies! Heb jij de favoriete babykleding van Noppies voor jouw kleintje gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt. De leukste en fijnste babykleding van Noppies vind je bij The Little Green Bag!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies