KENDALL + KYLIE

Leggings Black/Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Merk Kendall + Kylie
Merk kleurnaam Black/Black
Merk product code KKW3601705
Pasvorm Nauwsluitend
Type sluiting Elastiek

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle leggings? Dan zijn deze langere leggings van Kendall + Kylie perfect voor jou. Deze nauwsluitende damesleggings zijn gemaakt van hoogwaardig polyester, wat zorgt voor een zachte en soepele pasvorm. Met een elastische sluiting zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken.

Deze leggings zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Of je ze nu combineert met een oversized trui voor een casual look of met een chique blouse voor een avondje uit, deze leggings passen bij elke gelegenheid.

Met de merknaam Kendall + Kylie ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De leggings zijn voorzien van het merkproductcode KKW3601705, waardoor je altijd het juiste item kunt vinden. Of je nu gaat sporten, winkelen of gewoon wilt ontspannen, deze leggings bieden de perfecte mix van comfort en fashion.

Bestel vandaag nog jouw Kendall + Kylie leggings in de categorie Leggings en geniet van de ultieme combinatie van comfort en stijl. Voeg dit must-have item toe aan je garderobe en maak elke outfit compleet. Waar wacht je nog op?

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies