KENDALL + KYLIE

Leggings Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Merk Kendall + Kylie
Merk kleurnaam Black
Merk product code KKW35H1704
Pasvorm Nauwsluitend

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle leggings? Dan zijn deze Kendall + Kylie Leggings perfect voor jou! Deze langere leggings zijn speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een nauwsluitende pasvorm. Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, bieden ze een perfecte mix van comfort en duurzaamheid.

Deze zwarte leggings zijn voorzien van een elastische sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Of je nu gaat sporten, een dagje uit gaat of gewoon wilt ontspannen, deze leggings zijn een veelzijdige keuze die bij elke gelegenheid past.

Met de merknaam Kendall + Kylie ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De leggings zijn voorzien van het merkproductcode KKW35H1704, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product van Kendall + Kylie in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg deze Kendall + Kylie Leggings toe aan je garderobe. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort en stijl in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies