Guess

Gisele Leggings Jet Black A996

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk Guess
Merk kleurnaam Jet Black A996
Merk product code W2BB16 K8RN0
Type sluiting Ritssluiting

De Gisele Leggings zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle kleding. Deze leggings hebben een langere broeklengte, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende gelegenheden. Gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, bieden ze een zachte en soepele pasvorm.

Deze leggings zijn van het bekende merk Guess, dat bekend staat om zijn trendy en modieuze ontwerpen. De kleur van deze leggings is Jet Black A996, een diepe en elegante kleur die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. De productcode van deze leggings is W2BB16 K8RN0, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn in onze collectie.

De Gisele Leggings hebben een ritssluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Deze handige sluiting zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt het dragen van deze leggings nog comfortabeler. Of je nu een casual outfit wilt creëren of een meer formele look wilt samenstellen, deze leggings zijn een veelzijdige keuze die je altijd goed zal staan.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies