Calvin Klein

Legging Pant Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Katoen
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Black
Merk product code 0000D1632E
Pasvorm Skinny Fit
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Elastiek
Wasvoorschriften Machinewas

De Legging Pant van Calvin Klein is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze langere legging is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij zacht aanvoelt op de huid. De middelhoge taille zorgt voor een flatterende pasvorm, terwijl de elastische sluiting ervoor zorgt dat de legging goed op zijn plaats blijft zitten.

Met zijn skinny fit ontwerp is deze legging perfect om te dragen tijdens een workout, een dagje uit of gewoon thuis. De legging is geschikt voor machinewas en kan op lage temperatuur in de droger. Zo blijft hij er altijd als nieuw uitzien, zelfs na meerdere wasbeurten.

De Legging Pant is uitgevoerd in de tijdloze kleur zwart, wat hem gemakkelijk te combineren maakt met andere kledingstukken. Of je hem nu draagt met een oversized trui, een blouse of een sporttop, deze legging voegt altijd een vleugje elegantie toe aan je outfit.

Met zijn merknaam Calvin Klein ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De legging is voorzien van het merkproductcode 0000D1632E, waardoor je zeker weet dat je een authentiek Calvin Klein-item in handen hebt.

Voeg de Legging Pant van Calvin Klein toe aan je collectie en geniet van comfort en stijl in één. Bestel hem vandaag nog en ervaar zelf waarom deze legging een favoriet is onder dames over de hele wereld.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies