Bjorn Borg

Borg Cross Tights Verdant Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Bjorn Borg
Merk kleurnaam Verdant Green
Merk product code 10001341
Pasvorm Nauwsluitend
Taillehoogte Hoog
Type sluiting Elastiek

De Borg Cross Tights zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle leggings. Met een langere broeklengte bieden deze tights extra bedekking en warmte tijdens de koudere maanden. Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, voelen ze zacht aan op de huid en zorgen ze voor een nauwsluitende pasvorm.

Deze leggings zijn ontworpen door het bekende merk Bjorn Borg en hebben een unieke kleur genaamd Verdant Green. De elastische sluiting zorgt ervoor dat de tights gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, terwijl ze toch stevig op hun plaats blijven zitten tijdens het dragen.

Met de Borg Cross Tights kun je moeiteloos een trendy en comfortabele look creëren. Combineer ze met een oversized trui en sneakers voor een casual dagelijkse outfit, of draag ze met een blouse en hakken voor een meer geklede uitstraling. Wat je stijl ook is, deze leggings zijn een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Ontdek nu de veelzijdigheid en kwaliteit van de Borg Cross Tights van Bjorn Borg. Bestel ze vandaag nog en geniet van het comfort en de stijl die ze bieden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies