Oroblu

Mi-Bas Jeune 20 Kniekous Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Oroblu
Merk kleurnaam Black
Merk product code VOBC40024
Pasvorm Nauwsluitend

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle knie kous? Dan is de Mi-Bas Jeune 20 Kniekous perfect voor jou! Deze kniekous behoort tot de categorie Kousen en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze kniekous is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, waardoor hij zacht aanvoelt op je huid. Het merk Oroblu staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze kniekous is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Black" past deze kniekous perfect bij elke outfit.

De Mi-Bas Jeune 20 Kniekous heeft een nauwsluitende pasvorm, waardoor hij comfortabel en ondersteunend is gedurende de hele dag. Of je hem nu draagt naar je werk, een feestje of gewoon thuis, deze kniekous zal je benen er prachtig uit laten zien.

Met de productcode "VOBC40024" weet je zeker dat je de juiste kniekous hebt gekozen. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van de Mi-Bas Jeune 20 Kniekous!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies