Oroblu

Mi-Bas Different 80 Kniekous Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Oroblu
Merk kleurnaam Black
Merk product code VOBC01417
Pasvorm Nauwsluitend

De Mi-Bas Different 80 Knie kous is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze kniekousen behoren tot de categorie Kousen en zijn gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal. Het merk Oroblu staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze kniekousen zijn daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Black" en de productcode VOBC01417, voegen deze kniekousen een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Wat deze kniekousen echt onderscheidt, is hun nauwsluitende pasvorm. Ze zitten perfect om je benen en bieden de hele dag door comfort. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse look wilt opfleuren, deze kniekousen zijn de ideale keuze.

Of je nu een jurk, rok of broek draagt, de Mi-Bas Different 80 Kniekous voegt een vleugje klasse toe aan elke outfit. Combineer ze met hakken voor een chique en verfijnde uitstraling, of draag ze met sneakers voor een trendy en casual look. Met deze kniekousen kun je eindeloos experimenteren en je eigen unieke stijl creëren.

Wacht niet langer en voeg de Mi-Bas Different 80 Kniekous toe aan je collectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van het comfort en de stijl die ze bieden. Deze kniekousen zullen zeker een favoriet worden in je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies