FALKE

Shelina 12 Denier Kniekousen Brasil

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk FALKE
Merk kleurnaam Brasil
Merk product code 41726

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle knie kousen? Dan zijn de Shelina 12 Denier Kniekousen van FALKE perfect voor jou. Deze kniekousen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal.

Met de Shelina 12 Denier Kniekousen geniet je van een perfecte pasvorm en een luxueuze uitstraling. Het merk FALKE staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze kniekousen zijn daar geen uitzondering op. Ze zijn verkrijgbaar in de prachtige kleur "Brasil" en hebben de productcode 41726.

Of je nu een formele of informele gelegenheid hebt, de Shelina 12 Denier Kniekousen zijn veelzijdig en passen bij elke outfit. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan je look en zorgen ervoor dat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Wacht niet langer en voeg deze stijlvolle kniekousen toe aan je collectie. Bestel nu de Shelina 12 Denier Kniekousen van FALKE en geniet van comfort, kwaliteit en een onweerstaanbare uitstraling!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies