Bonnie Doon

Rib Knee High Organic Malachite Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam Malachite Green
Merk product code BP214502

De Rib Knee High Organic is een must-have voor de allerkleinsten. Deze kousen zijn gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm. Het merk Bonnie Doon staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en dat is zeker terug te zien in deze kousen.

De kleur Malachite Green is een prachtige toevoeging aan de garderobe van jouw kleintje. Het is een unieke kleur die niet vaak voorkomt in babykleding, waardoor jouw kindje er extra speciaal uitziet. De kousen zijn voorzien van ribbels, wat zorgt voor een speels effect.

De Rib Knee High Organic is geschikt voor baby's en is verkrijgbaar onder productcode BP214502. Deze kousen zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens duurzaam geproduceerd. Zo draag je bij aan een betere wereld voor jouw kindje.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies