Bonnie Doon

Cable Knee High Organic Off White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam Off White
Merk product code BP214501

De Cable Knee High Organic is een must-have voor baby's die van stijl en comfort houden. Dit paar kousen is gemaakt van organisch katoen, wat betekent dat het niet alleen zacht en comfortabel is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Het merk achter deze kousen is Bonnie Doon, een bekende naam in de modewereld. De Off White kleur van deze kousen is perfect voor elke gelegenheid en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere kledingstukken.

De Merk product code van deze kousen is BP214501, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u een authentiek product van Bonnie Doon koopt. Deze kousen zijn perfect voor baby's die net beginnen met kruipen of lopen, omdat ze de knieën beschermen en warm houden.

Als u op zoek bent naar een paar kousen dat zowel stijlvol als comfortabel is, dan is de Cable Knee High Organic van Bonnie Doon de perfecte keuze voor uw baby.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies