Zusss

Strokenjurk Met Print Lila

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Zusss
Merk kleurnaam Lila
Merk product code 0301-033
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Gebloemd
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar een trendy en duurzame jurk? Dan is de Strokenjurk Met Print van Zusss perfect voor jou! Deze jurk behoort tot de categorie Jurken en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn gerecyclede polyester materiaal draagt deze jurk niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar zorgt ook voor een comfortabele pasvorm.

De Strokenjurk Met Print heeft een prachtige lila kleur, die perfect past bij het bloemige patroon. Met lange mouwen en een regular pasvorm is deze jurk geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, deze jurk is altijd een goede keuze.

Het merk Zusss staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met de merkproductcode 0301-033 weet je zeker dat je een uniek item in handen hebt. En maak je geen zorgen over het onderhoud, want deze jurk kan eenvoudig gewassen worden op 30 graden.

Maak een fashion statement en voeg de Strokenjurk Met Print toe aan je garderobe. Bestel nu en geniet van de trendy uitstraling en duurzame keuze die deze jurk biedt!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies