Zusss

Feestelijk Jurkje zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Merk Zusss
Merk kleurnaam zwart
Mouwlengte Driekwart mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Type sluiting Knoopsluiting

Ben je op zoek naar een feestelijk jurkje dat perfect is voor speciale gelegenheden? Dan is het Feestelijk Jurkje van Zusss echt iets voor jou! Dit jurkje behoort tot de categorie Jurken en is speciaal ontworpen voor dames. Het is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een luxe uitstraling.

Het Feestelijk Jurkje heeft een tijdloos ontwerp in de kleur zwart, wat het gemakkelijk maakt om te combineren met andere kledingstukken en accessoires. De driekwart mouwen geven een elegante touch aan het jurkje, terwijl de regular pasvorm zorgt voor een flatterende look voor elk figuur.

Dit jurkje heeft een effen patroon, waardoor het een veelzijdig kledingstuk is dat geschikt is voor verschillende gelegenheden. Of je nu naar een feestje gaat, een etentje hebt of een avondje uit met vrienden, met het Feestelijk Jurkje zie je er altijd stijlvol uit.

De knoopsluiting aan de voorkant voegt een speels detail toe aan het jurkje en maakt het gemakkelijk om aan en uit te trekken. Combineer het met je favoriete hakken en accessoires om je look compleet te maken.

Met het Feestelijk Jurkje van Zusss ben je klaar om te stralen op elke gelegenheid. Bestel nu en voeg dit prachtige jurkje toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies